Наскільки важливою є роль хірурга-стоматолога в Києві?

08.10.2021

У наш час легко помітити, наскільки швидко розвивається стоматологія. Про це свідчить те, наскільки широкий спектр послуг звичайного хірурга-стоматолога. Нещодавно такі лікарі лише видаляли зуби, які не можна вилікувати. Зараз вони намагаються будь-якими способами зберегти зубний ряд в цілості. Завдяки новим технологіям та дивовижним матеріалам це стало не казкою, а реальністю.

Якщо послуги терапевта у стоматології Києва не привели до потрібного результату, то пацієнта спрямовують саме до хірурга. Його дії намагаються допомогти вирішити проблему, пов’язану із захворюванням порожнини рота. Хірург стоматолог у Києві виконує пластику щелепи та обличчя, встановлює імпланти, оперативно покращує роботу слинних залоз та видаляє пухлини. І це далеко не весь перелік його обов’язків.

Будь-яка процедура в кабінеті хірурга в стоматології виконується під дією анестезії, яку обирають залежно від самої процедури.

Важливим приводом для відвідування стоматолога Києва є пародонтоз, гнійні утвори або періодонтит. Крім того, до нього знадобиться звернутися навіть підліткам, при неправильному формуванні зубного ряду.

Справжньою революцією у протезуванні колись було використання імплантів, а сьогодні цим займаються саме хірурги.

Більш того, зараз можна вибрати одну з кількох технологій, завдяки яким через декілька тижнів у пацієнта будуть ідеально рівні та красиві зуби. Якщо раніше наявність кісти на корінні вважалася плачевним результатом, то зараз у стоматології Києва можна видалити кісту, а сам зуб продовжить “жити”.