Співвласник лабораторії «Ескулаб» заснував благодійний фонд для допомоги українським воїнам

01.04.2023

Сергій Дядюшко - співвласник лабораторії Ескулаб

Лабораторія «Ескулаб» та її співзасновники з перших днів повномасштабного вторгнення стали активними учасниками соціальних та гуманітарних ініціатив. Осторонь не залишився ніхто, адже спільне горе об’єднало людей та дало змогу дати гідну відсіч ворогу. OK

Співзасновник мережі лабораторій, Сергій Дядюшко, розповідає що через 2 місяці після початку повномасштабної війни  офіційно зареєстрували «Благодійний фонд Ескулаб» задля допомоги нашим воїнам. Основна мета фонду – створення якісного та поживного харчування для військових на передовій. Якби не розгубленість, паніка та невизначеність у перші дні та тижні після початку війни, фонд був би створений набагато раніше. Однак, усі ми люди, котрі пережили страшний стрес, і Сергій Дядюшко був впевнений лише в одному – потрібно обов’язково щось робити, щоб допомогти своїй країні та армії.

Основні продукти, котрі виготовляє фонд – сублімовані сухпайки «Файний борщик» та «Файна зупка», а також енергетичні батончики. Сергій Дядюшко дуже добре розуміє, наскільки харчування важливе для людини, особливо для військових, котрі бережуть наші домівки. Тому збалансована та поживна їжа допомагатиме нашим хлопцям тримати стрій та уникати проблем із шлунково-кишковим трактом. Такі проблеми в умовах війни можуть бути дуже і дуже небезпечними.

Сергій Дядюшко - співвласник лабораторії Ескулаб
Сергій Дядюшко – співвласник лабораторії Ескулаб

Благодійний фонд працює та нарощує своє виробництво. Наразі було відправлено вже більш ніж 75 тон продукції, а щодня працівники створюють порції для близько двох тисяч військовослужбовців. Однак, запити на харчування постійно зростають, то ж благодійний фонд потребує волонтерів та фінансової допомоги. За словами Сергія Дядюшка, незважаючи на відключення світла та періодичні обстріли, фонд створює продукцію для військових та забезпечує нагальні потреби. Сергій Дядюшко говорить, що страви дійсно смачні та корисні, адже каші та супи забезпечують організм потрібною кількістю калорій та поживних речовин. 

Сподіваємось, що зовсім скоро ми отримаємо таку довгоочікувану перемогу, однак виробництво продукції не буде припинене, оскільки вона стане прекрасним виходом для багатьох господинь, що шукають можливість швидко та смачно готувати. Однак сьогодні благодійний фонд працює для допомоги наших військових, а в кожного бажаючого завжди є можливість приєднатись до цієї благодійної ініціативи та допомогти армії. Разом ми обов’язково переможемо, адже з нами правда, воля та сила.